Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2018. 05. 03. 13:03:21

Új év, új trendek. Ez már csak így megy. Persze sok újat már nem tudnak kitalálni a tervezők, sokszor nyúltak idén is olyan megoldásokhoz, amiket láttunk már a ’80-as, ’90-es években.

2018. 04. 26. 13:07:06
Sok hazai strand már a mostani hosszú hétvégén kinyit, de természetesen az igazi strandszezon még várat magára, ezért van időd beszerezni a legelemibb cuccokat, ha szeretnél trendi megjelenést a vízparton is. Az biztos, hogy három szó körül forog idén minden: színek, minták, méret. Hogy ezek mit takarnak, mindjárt kifejtjük.
2018. 04. 20. 13:22:39

Arról már korábban is írtunk, hogy a kalap az egyik legtavaszibb és legnyáribb kiegészítő, hiszen elsődleges célja, hogy megvédje fejünket a tűző naptól. Sőt! Hasznunkra válhat akkor is, ha éppen nem sikerült reggel a tükör előtt valamilyen vállalható frizurát készíteni. Sokan mégis ódzkodnak a kalapoktól, mert feltűnőek és – ahogy a napszemüvegeknél is – nem tudják, hogy mi áll jól nekik. Az alábbi útmutató segítségével te is megtudhatod, hogy milyen kalapod érdemes választanod.

2018. 04. 13. 12:32:26

A stílus nem pénz kérdése. Ezt most néhány aranyszabállyal bizonyítjuk. Ha ezekhez tartod magad, nagy valószínűséggel kifogástalan megjelenést érsz el.

2018. 04. 05. 14:47:19

Igazi közhely már, hogy nem a ruha teszi az embert. Ha azonban őszintén megvizsgáljuk a kérdést, rájövünk, hogy ez a mondás korántsem igaz. Számít, hogy valaki olyan ruhában jelenjen meg, amiben jól érzi magát, ami tükrözi az egyéniségét. Ez magabiztosabb fellépést biztosít, így pedig mindenki könnyebben érheti el céljait.

2018. 03. 21. 16:13:23
Nyíló virágok, zöldellő fű, és hímes tojások. Három szóban talán így lehet legpontosabban leírni a húsvéti hangulatot. Ilyenkor úgy érezzük, hogy a hosszú téli hónapok után minden hirtelen újjáéled, és ezt valahogy magunkon is szeretnénk viszontlátni. Összegyűjtöttük azokat a praktikákat, melyekkel hamisítatlan húsvéti hangulatot áraszthatsz a ruháid segítségével.
2018. 03. 14. 19:27:25

Lagzi, bál, kerti parti, koktélparti, házibuli, céges buli. Szinte megszámlálhatatlanul sokféle partit rendeznek ma már és – bár észre sem vettük – a legtöbb félére mi is hivatalosak voltunk már. De vajon az oda illő szerelésben jelentünk meg? Most sorra vesszük, hova, mit tart illendőnek a hagyomány, és mit a jelenlegi divat. Így ha korábban el is követtél valamilyen stílusvétséget, a jövőben javíthatsz még!

2018. 03. 09. 14:31:45

Március közepe felé talán végleg beköszönt a tavasz. Hosszú-hosszú szürkeség és hideg után már mindenki nagyon vágyott egy kis napsütésre, és arra, hogy ledobhassa magáról a télikabátot. Most kell azonban erősnek lenned, és a jövőre gondolva átböngészni a boltok téli akciós kínálatát. Ilyenkor ugyanis a legtöbb üzlet már leárazta téli kollekcióját, és akár féláron betárazhatod a gardróbodat. Egy ugyanis biztos: jövőre is lesz tél!

2018. 03. 02. 15:03:05
Talán sokan nem is gondolják, de kutatások bizonyítják, hogy egyértelmű kapcsolat van az öltözködés és a munkahelyi előremenetel között. Korántsem elég biztosra menni egy fekete-fehér, vagy szürke kosztümmel, de az is nagyot hibázik, aki egy Grand Canyon dekoltázzsal állít be az irodába.
2018. 02. 23. 11:03:30
Ilyenkor, február végén már nagyon sokan vágynak a simogató napsugarak, a virágos mező illata, és nem utolsó sorban a vidámabb tavaszi ruhák után. Sajnos nálunk az utóbbi években néhány hetesre szűkült az újjászületés évszaka, szinte egyik pillanatról a másikra lépünk át télből a nyárba. Ezért nem is érdemes teljesen kicserélni ruhatárunkat. Néhány trükkel azonban stílusosan hódolhatunk a tavasznak.
Facebook
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Gyűjtögetés
 
Slider